AKTIVITI RADIALMTB

31/03/2012 (Sabtu)
Kayuhan Nasi Lemak Rafi @ Layan Downhill Ulu Geruntum

Sunday, January 10, 2010

Ride with beskal.com & Geng DUKE

Salam to all...kali ni aku balik bercuti ke rumah mak mertua aku di KL..aku bawak sekali basikal norco..atas nasihat sedara ken@beskal.com..asal nak layan PCP tapi ada event plak jadi layan FRIM je pastu pi PCP tgk je hehehe..

Aku sampai pukul 7.45pagi di frim hahaha semangat gila



Ken dan Geng DUKE sampai...aku tak ingat nama2 diaorang...sorry...


Perjalanan melalui "Dream Trail"...

aku first time layan kat trail ni cuak gak..tepi gaung..jalan akar timbul2..mana aku boleh kayuh aku kayuh..tayar aku gelincir je aku tolak hahaha..geng Duke laju...aku bukan taraf diorang lagi hehehe...but diorang ni friendly....lepak berenti mesti gelak keras perut hahaha..ada dua tiga 'switch back' hahaha aku sorong basikal atau topang dengan kaki..tak biasa aku.....


Perjalanan diteruskan..panjat 'Steroid Hill' ternyata pagi tu aku tak cukup tenaga 3 kali berenti hahaha...lepas tu layan downhill..sekali lagi aku 'play save' first time tgk jalan aku tak kompiden hehehe


Habis je kayuh..berenti makan...aku order air sampai 3...hari ni aku bawak air botol mineral 500ml je masa kayuh..huh..lapaq air..hahhaa



Siap je makan aku dengan Ken bersiap...mandi di petronas terus ke PCP...tgk je la apa yang ada...nak kayuh malas pulak...tgh panas...

Terima kasih kepada Ken and semua ... lain kali aku datang lagi huhuhu

3 comments:

Related Posts with Thumbnails