AKTIVITI RADIALMTB

31/03/2012 (Sabtu)
Kayuhan Nasi Lemak Rafi @ Layan Downhill Ulu Geruntum

Saturday, January 23, 2010

Sampai Juga di Pos Slim

Ringkasan Kayuhan Gopeng-Pos Slim-Gopeng

Tm: 3.50.46
Dst:71.25
Av:18.5
Mx: 57.4
Cal: 1226.7

Pagi-pagi lagi aku dengan wang dah keluar pukul 7.00pagi...singgah kedai beli bekalan coklat dan air livita or redbull...jumpa si ajim & dol di stesen petronas...kami pun terus kayuh menghala simpang ke cameron highland...sampai sana kami tunggu eri...kami singgah kadai isi perut dulu...

Makan dulu...wah! tengah bincang strategi ke?

Kami mula kayuh pukul 8.00pagi kalau tak silap..selapas isi perut kami pun start kayuh..dalam perjalanan jumpa dengan rakan baru En Lias...dia biasa kayuh ke pos slim...jadi join kami..atau kami yang join dia hahaha.. Semasa kayuhan semua berjalan lancar sehingga la di jalan yang mempunyai pembahagi jalan batu blok...di situ lutut Eri mula memberi amaran yang dia tidak boleh meneruskan mendaki (cedera lama datang kembali)...dia pun berpatah balik.....kami meneruskan perjalanan sampai la lagi 4km nak sampai ke Pos Slim...kali ni wang pulak dah tak lalu...lama tak kayuh cepat kejang la kaki...

Basikal aku...berenti call wang..masa ni aku makan coklat..lapar la hahaha
Sambung kayuhan

Dah nak sampai.....

Terserempak dengan team malaysia training

Beberapa gambar yang sempat aku snap..lawa betul sungai bawah jambatan tu...rasa nak mandi hahaha.
Turun je aku cari mana Duang lepak...perg! lapo gila...mee kari satu..air dua hahaha..sembang2..abg lias tadi balik dah dia ada hal dengan family dia...rupanya dekat pos slim dah mula rasa sejuk...naik kereta tak tau pun..naik basikal baru tau..hahaha..lain kali bleh kayuh lagi hehehe..






3 comments:

Related Posts with Thumbnails